torsdag 11 augusti 2011

Skogs äventyr!

Igår efter jobbet bar det av upp till skogen tillsammans med Rebecca, Flingan och Mandie. Mandie som tidigare bara besökt skogen på landet ett fåtal gånger tyckte det var väldigt spännande och roligt att undersöka skogen tillsammans med Flingan.

Snälla Rebecca hämtade upp oss på jobbet och hundarna satt tillsammans bak i buren, vilket gick jättebra och söta som få var tjejerna när de satt tillsammans där bak!

Igår fick vi också lära oss en läxa: Ingen som helst lek i kopplet! Visst har man vetat sen tidigare att hundarna inte ska leka i kopplet men har aldrig tänkt på att olyckan kan vara framme när hundarna endast hälsar i koppel. Iaf så hade vi precis kommit ur bilen uppe vid skogen och Mandie och Flingan ville börja leka, rätt som det är börjar någon av de att skrika högt och först förstår jag inte vem det är som skriker men sen så ser vi att Flingan har fastnat med en framtå i Mandies koppelkrok. Inte heller var det ju lätt att få hundarna att vara stilla, Flingan var så klart rädd och förstod nog inte vad som hände eller varför det gjorde ont och Mandie vart rädd av att Flingan skrek. Efter lite bök fick vi loss Flingan från kroken iaf och såg att det inte var någon större skada skedd, inge "hål" i huden eller blod och väl inne i skogen lekte tjejerna på så ingen av de verkade bli allt för påverkade av händelsen - som tur var!!

Som alltid hade vi jätte trevligt tillsammans med Rebecca och Flingan! Känns så avslappnat att umgås med dom och vi tvåbenta kan prata om det mesta - hundrelaterat som annat och samtidigt har Mandie roligt med en hundkompis. Nä, det är verkligen super roligt att ha träffat dom och jag och Mandie hoppas på att vänskapen fortsätter att flöda för såväl två som fyrbenta. :)

Idag kommer resten av mina älsklingar hem och efter kantarell söket ikväll ska vi bara vara hemma och mysa!


/ Hella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar