måndag 1 augusti 2011

Hund bortsprungen!

Idag satt jag och åt middag med min mamma när Ann(tidigare matte till en hund som gått hos mig) ringde och frågade om hon fick komma förbi och hälsa på Mandie.

En liten stund senare anlände Ann och vi stod ute på uppfarten och pratade hund och klappade på Mandie när en svart labbe tik helt plötsligt stod på tomten med viftande svans. Försiktigt men vänligt inställt smög den fram för att komma till Mandie - vi människor drog inte speciellt mycket.

Tiken var mycket glad men lite försiktig och ville helst komma in i huset(till hundkillarna, trodde vi), mamma slängde ut ett koppel och vi kunde se att tiken hade en namnbricka med telefon nummer. Vi ringde men inget svar.

Vi gick en sväng i kvarteret för att se ifall någon kände igen henne eller om vi skulle stöta på en orolig ägare. Mandie var jätteglad för sin nyfunna "mystiska" vän och hängde glatt med på sökandet efter hennes ägare.

Vi träffade på en kvinna med hund och pratade om vart de bor "labbe-ägare" i området och rätt som det är kommer det en bil som stannar till. Ut hoppar en man som talar engelska och berättar att hunden är hans. De bodde inte så långt ifrån och var precis ny in flyttade.

Så det hela slutade väl! :)

/ Hella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar