tisdag 3 april 2012

Sätra ängs bor!

Jupp, nu är vi officiellt Sätra ängs bor! Flytten har tagit tid och kraft och därav ingen uppdatering i bloggen den senaste veckan men nu så är vi tillbaks!

Under flytthelgen spenderade Mandie dagarna tillsammans med Rebecca, Flingan och deras familj medan Martie bodde hos Pedro och hans ägare från fredagen till söndagen. Och det var väl tur det eftersom jag mestadels var en yr höna som inte visste ut eller in förs söndags kvällen när de mesta var på plats och lugnet hade lagt sig. :)

Nu börjar vi sakta men säkert komma iordning här uppe, alla möbler är på plats förutom sängen så vi sover i den nya supersnygga bäddsoffan för tillfället. De mest nödvändiga små sakerna är också på plats, lite hyllor och förvaring måste införskaffas innan resten av små sakerna tas upp. Martie och Mandie sover gott i sina nya biabäddar, Martie i den blåa och Mandie i den rosa såklart! ;)

Kort och gott så trivs vi jätte bra här! Det är så fint och ljust och om vi bara får lite mer tid att göra denna bostad till vår, vårt hem så kommer det bli alldels perfekt! Om kvällarna går vi ner på Sätra ängar, vi går ju ganska så sent och det är sällan några andra hundar ute då och hundarna kan springa lösa under hela promenaden - såå härligt!
Lite längre har vi ju fått till jobbet och häromdagen var vi faktiskt lite lata och frusna.. ja, jag var frusen med endast en tunn vårjacka så vi satte oss på bussen till jobbet(bilden)! Annars tar promenaden till jobbet 30-40minuter vilket är en perfekt morgon prommis.

Tack alla inblandade som hjälpt till, att göra detta möjligt och som hjälpt till under flytten på alla möjliga vis! Ni är fantastiska! <3

/ Hella.

2 kommentarer:

 1. Va kul med flytt :-) hoppas ni kommer att trivas! Perfekt lagom promenad med ;-) men det går lika bra att ta bussen ist ser jag ;-)

  Tack för grattiset i bloggen igår :-) Ha det gott! Kram Lorina med flock

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och om vi åker buss så åker vi så pass tidigt att det endast är ett fåtal passagerare, underlättare ju lite när man kommer på bussen med 2st mellan/stora hundar. :)
   Tycker allt SL borde hundanpassa sina bussar så man slipper sitta inklämd i ett hörn om man har en större hund än storlek; knähund. ;)

   Glad påsk, hoppas ni får en fin helg!

   Radera