söndag 11 mars 2012

Dagens spår

Idag mötte vi som sagt upp Susann och Täppas i skogen för att lägga lite viltspår. Jag och Martie gick upp drygt en timme innan och la spåren och gick en liten promenad. Som vanligt blev det en trevlig dag i skogen och med mycket strålande väder! :)

Marties spår blev 250-300m långt med 2st 90 graders svängar samt ett bloduppehåll på kanske 5-6m med en liggtid på ca 1timme. Det gick jättebra, han jobbade på i ett bra tempo och koncentrerat, väl framme vid klöven snurrade han runt lite innan han fann den. Det brukar han inte göra men jag ska inte klaga, han var duktig. :)
Susann la även ett lite kortare spår till Martie, tycker det är nyttigt för honom att gå spår som någon annan lagt så han inte kan gå på "mitt spår" så att säga. Även det spåret gick bra och här fann han klöven direkt men tänkte sedan spåra vidare i Susanns spår.

Här nedan är några bilder på de fina herrarna från idag. Ser fram emot fler spår tillfällen med Susann och Täppas!


Det doftar gott i skogen!

- Ska vi börja snart eller?
Efter skogen åkte jag och Martie till centrum där vi mötte Caroline för lite söndagsfika. Det var ju så fint väder så vi kunde sitta ute, härligt! Lilla Mandie var under tiden hemma hos mamma och pappa och busade. :)


/ Hella.

2 kommentarer:

 1. Tack för igår! Jösses vilka fina bilder, får jag sno??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! :)
   Ja, men det är bara att ta! Är ju din hund och om du vill låna någon bild på Martie så är det helt okej! :)

   Radera