söndag 22 januari 2012

Prästens lilla kråka..

Prästens lilla kråka
skulle ut och åka,
ingen hade han som körde.
Och en slank han dit,
och en slank han hit,
och en slank han ner i diket..

Ja, så det är väl jag efter Martie och Mandie här utanför porten - glas halt har det varit och de sandade först idag.

Så har det äntligen kommit snö! Inte massor men lite lagom sådär så det faktiskt ser ut som vinter ute. Mandie är jätteglad medan Martie är mindre glad eftersom hans tassar ser ut som stora snöbollar om vi varit ute mer än 5minuter.

Helgen har bjudit på lite varje; långa härliga promenader, träning och aktivering, myspys i soffan och igår fick hundarna nya märgben som de låg och tuggade länge länge!

Själv har jag halkat omkring i helgen, i fredags kväll när jag gick ut genom porten gled jag kanske 1-2 meter utan att hundarna drog, de gick bara framåt och det var omöjligt att få fäste på marken. Så i lördags köpte mamma och pappa dubb skor till mig faktiskt - ni vet vanliga känglor fast med "dubbar" under. Känner mig lite som en gammal dam när jag är ute och går, fast de är riktigt bra faktiskt så det kan jag varmt kommendera till hundfolket som är ute och vandrar i alla väder. :)

Hamster: De små hamsterungarna har nu hunnit bli 5 dagar gamla och visst kan ni se skillnad på bilden här nedan och den i tidigare inlägg? Antalet varierar mellan 7-8st från dag till dag men alla verkar de må bra och är ungefär jämnstora. Mamma Higgy har fortsatt att vara en duktig liten mamma som tar väl hand om sina små. Jag tror det är 2st som kommer bli hel svarta, 2-3st som kommer bli d.s tecknade, de andra är ännu lite oklart då de endast mörknat lite grann, kanske choklad eller dove.
Tänkte också passa på att avslöja temat för denna kull: A litter of horror(skräck kullen), de kommer alltså att få namn från skräckfilmer som t.ex Hannibal från "När lammen tystnar" osv. ;)

Horror kullen, 5 dagar gamla.
/ Hella.

2 kommentarer:

  1. Fort blir de större! Ska bli spännande att se utfallet i kullen :)

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar Anna! Ja, det är inte klokt så snabbt de växer och utvecklas. Nu är de ju faktiskt riktigt söta och "värre" kommer det bara bli nu hehe. Håller vi tummarna för att det blir en liten till just dig! Trevlig helg! :)

    SvaraRadera