torsdag 26 januari 2012

Kvälls aktivering i filmformat

Såhär kan det b.la se ut hos oss på kvällarna när vi har lite kvällsträning/aktivering innan kvällsprommisen. Ni får ursäkta röran hemma hos mig och de halvkassa filmerna men det blir som det blir när man ska filma själv. Av någon anledning kan iaf jag inte titta på filmerna från iphonen, vet inte om ni kan det eller inte men på datorn går det ju bra. :)Lite handtarget med Mandie.

Signalkontroll "sitt" och "ligg" med Mandie.

"Under"(mellan benen) med Mandie.

Martie stänger kökslådan.

Lite tricks med Martie.

"H", som jag kallar det. Jag lyfter på höger fot, Martie på sin vänstra tass. Har även påbörjat "V".

Ett litet projekt som ska försvåras när vi kan börja träna ute, Mandie ska köra/putta på en vagn som Martie sitter i. Vi tränar nu så att Martie ska sitta still på en stol och Martie tränar på att våga sätta upp tassarna/stå mot ryggstödet på en stol. Detta är andra gången Mandie gör detta, lite läskigt har det varit tycker hon att ta stöd med tassarna mot ryggstödet men visst ser det bra ut än sålänge? :)
Mandie.

Martie.

/ Hella.

7 kommentarer:

 1. Jösses vilken kraft Martie har när han stänger lådan! Precis som i bollvallningen =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han tar verkligen i "från tassarna". De där började ju på bollvallnings kursen när han väl förstod att de lönade sig med nosduttar, han duttar nosen mot det mesta i början när han inte vet vad han ska göra. :)

   Radera
 2. Hejsan! :) Roligt att se några tricks på video. duktiga ni är! Leia är "friskförklarad" från urinvägsinfektionen nu, så det är skönt! Energin har smått börja komma tillbaka också!

  Jag hoppas också att Jimmy och Leia kommer in på utbildningen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna! Skönt att Leia är frisk nu och att energi är på väg tillbaks!

   Hoppas vi ses snart på någon Go Solid träff! :)

   Radera
 3. Sv: Hehe, har inte läst igenom den helt än, men kanske den finns att låna på ditt bibliotek så behöver du inte köpa? :)

  SvaraRadera