tisdag 27 december 2011

Spårlöst försvunnen, eller?

Hur lyckas man tappa bort en hund i en sådan liten lägenhet som jag bor i?
Jag lyckades nyss med det.. Martie var spårlöst försvunnen!

Jag stod och diskade och Mandie låg som vanligt vid mina fötter medan katterna satt i sitt klösträd. - Men vart är Martie då?

Jag behöver inte ta många steg för att genomsöka lägenheten och ingenstans fanns han! Jag står i hallen och tittar in i badrummet...

Där sitter han, på toaletten(med nerfällt lock såklart)..
Generalisering på gång här, herren har ju nyligen lärt sig att det lönar sig att gå upp på fodertunnan men i brist på en fodertunna verkade väl toaletten lika bra, eller? ;)

- Men men.. vad tusan gör du där? Utbrister i skratt och skyndar fram för att berömma Martie med rösten, kramar och klappar.

Nu har jag i huvudet planerat en 2timmars promenad som både erbjuder koppelpromenad(dvs koppelträning och "gå fint vid sidan) och frisläpp(dvs massor med bus)! På det ska vi lägga ett litet personspår till bägge hundarna och så blir det lite övrig träning också. Roligt ska det bli, ska bara packa ihop mina saker så ska vi bege oss ut!

Hoppas ni alla har en trevlig tisdag!
/ Hella.

1 kommentar:

  1. Hej, kul att du kommenterar. =) Hoppas din jul varit bra? Själv har jag mest jobbat och försökt hålla oss på tassar och ben i stormen.

    SvaraRadera