måndag 12 november 2012

Duktiga tjejen!

Vet ni vad min lilla tös gjorde under kvällsprommisen nyss?

Jo, hon gjorde prommen till ett arbete nämligen..
Hon markerade "mänskliga" föremål längs vägen som t.ex en petflaska, ett cykel lås och en napp med ett gosedjur fäst på.
Kanske inte sådär jätte märkligt för det gör ju våra hundar mest hela tiden, nosar på saker men markeringarna var så super tydliga och cykel låset plockade hon upp till mig och vid nappen gjorde hon en sitt markering. Så himla gulligt och såklart fick hon en massa beröm för detta!

God natt!
/ Hella.

2 kommentarer:

 1. Åh vad roligt, hur lär man in sånt där`??

  Jaa grymt kul med kurs när lydnaden är något jag känner jag inte kan läsa mig till utan behöver få lära mig rätt väg :) Fast jag blir hela tiden rädd för att lära in fel och göra fel så jag bromsar mig själv :/

  Vi ställer på söndagen i sthlm, vet inte när vi kommer dit men vi ska bo i stuga någonstans inte så långt därfrån och sova där lördag-söndag iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer också gå en kurs i tävlingslydnaden, håller med dig om att jag gärna vill lära mig rätt och kan tycka det är svårt att läsa sig till hur man ska gå till väga. Kommer gå kanon, ni är ju så duktiga! :)

   Åh vad skoj, jag ställer ju på lördagen men kommer ev. åka dit även på söndagen utan hund för att få tid att kolla osv.

   Ang. att markera föremål. Jag började enkelt med att bara berömma henne för att hon nosade på föremål, t.ex leksaker man lagt ut. Därefter la jag på ett kommando, hon har ju lite svårt för att greppa och lyfta upp saker men det kommer allt mer men jag nöjer mig faktiskt med klara markeringar! :)

   Radera