tisdag 6 november 2012

Åh nej!

Åh nej! Säger jag bara!
Vet ni vad? Jag har data beskymmer här hemma.. så nu blir det endast tid framför datorn för de dära "måste-sakerna", t.ex betala tråkiga räkningar osv. Hoppas dock lösa det snart så man får göra lite roliga saker på datorn, som att uppdatera bloggen hihi!

Mandie har ju börjat bära klövjeväska, i helgen bar hon ca 4kg mjölk från affären. Oj, vilken stolt liten fröken det var då! Fatta vad kul det skulle vara att testa och dra med henne! Mandie han hårdtränar allt vad han kan på sina tricks till freestyle kursen och det ser mycket bra ut, vi har utökat och försvårat i många olika steg. Det enda som är riktigt klurigt är det där "sitta fint", gubben och balansen ni vet.. ;)

Jag har bestämt mig.. Jag och Mandie ska göra inträdesprovet för tjänstehundsutbildningen! Nu gäller det bara att hitta en klubb som anordnar detta, tydligen ska det i helgen vara någon konferens om detta och de klubbar jag varit i kontakt med ska återkomma med svar efter det, hoppas hoppas! Däremot ska vi ev. få vara med och träna med ett gäng på Täby/Danderyd BK, hur skoj vore inte det?

Tjänstehundsutbildningen låter som något helt i min smak! Men en sak slog mig, tydligen ska man vara godkänd i lydnadsklass 1 för att få göra cert provet(jag vet, detta ligger ju mycket långt fram i tiden om vi ens kommer in). Med godkänt menas minst 5p på de olika momenten. Och ni vet ju hur mina tävlingsnerver ser ut.. ja, de existerar ju inte! Men så slog det mig att jag har en mycket bra vän som har sådana här tävlingsnerver, nämligen Rebecca! Så min tanke är att jag såklart tränar upp Mandie och Rebecca tävlar med henne. Snäll som hon är min vän sa hon ja till detta om allt känns bra för henne när och om detta blir aktuellt. Så nu har jag och Mandie på allvar börjat tricksat med de olika momenten, just nu sysslar vi med position och bakdels kontroll. Skoj! :)

/ Hella.


2 kommentarer:

 1. Shit härligt go girl :O) Det låter riktigt roligt!! Ska bli kul att få följa eran träning, så glöm inte uppdatera hur allting går!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för din kommantar Anna! :)
   Jag lovar att uppdatera om hur det går!

   Önskar er en fortsatt trevlig helg!

   Radera