torsdag 30 juni 2011

Små rottis flickor!

Tänk om man alltid vart mött av denna söta syn när man kommer hem!
Idag har det varit full rulle från morgon till kväll och hundarna är nu trötta, speciellt Mandie. Snart måste jag väcka dom för kvällsmålet och en kort kvällspromenad.

Igår var vi vakna sent vilket gjorde att vi fick lite sov morgon idag, har inte sovit till 08.30 sedan Mandie flyttade in till oss och visst var det skönt att få någon timmas extra sömn. Idag bar det iaf av till Sätra äng för att möta upp Rebecca och Flingan(rottis valp på 12 veckor). Små tjejerna nosade in varandra innan en vild lek startade. Ny med rasen som man är blir man helt förvånad över hur just rottis leken kan se ut i t.ex jämnförelse med beardis leken(som jag är mest van vid), alltså två hundar av samma ras som leker ihop. Jag tycker hundarna lekte fint ihop och när det började bli för vilt kunde vi avbryta deras lek, ha en liten paus och sedan låta de fortsätta och leka.

Nybadad Mandie.
Söta Flingan som bara är 10 dagar äldre än Mandie var både högre i mankhöjden och större, kanske hon bara växer fortare, är av annan "typ" eller hade tänk bli en större tik än Mandie men ändå, det är otroligt hur snabbt de växer!

Det fanns också tid för ett svalkande dopp för små tjejerna vilket behövdes i denna värme vi har nu. Flingan som är vanare vid vatten än Mandie gjorde nog att Mandie vart lite modigare i vattnet och gick nu ut så hon precis bottnade innan hon skyndade sig in mot land igen!

Söta fina Flingan!
Det var jätte trevligt att träffa Rebecca och Flingan! Man har mycket att prata om när man delar intresset och har två sådana här likadana små busbollar! Vi hoppas på fler möten med de, att hundarna fortsätter att fungera ihop, hundsnack och framöver lite hundträning. :)

Efter bus stunden bar det av hemmåt, bara för att snabbt mellanlanda(det vill säga, jag åt och Mandie sov en stund) för att sedan sätta oss på bussen ut till Solna centrum för att möta upp Monica för hämtning och lämning av hamstrar. Mer om hamstrarna kommer när jag lyckats få till några fina bilder! Detta var första gången vi åkte buss och jag tyckte det gick jättebra även om det var en aning för varmt men det gick att fixa med två flaskor laddade med vatten. Mandie var lugn på bussen och la sig ner bara och när vi hade träffat Monica i Solna köpte vi oss en glass utanför centrum och satt och kollade på människorna som passerade ett tag innan vi tog bussen hem.

Väl hemma vart det middagas lagning och rätt som det var ringde det på dörren och där stod min söta vän Caroline som kom in för lite snicksnack ett tag innan hon åkte igen.

/ Hella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar