tisdag 5 april 2011

På ostadiga små ben..

Så äntligen efter den långa väntan.. imorse kröp en liten ljus unge ut ur boet för att gå på upptäcksvärd, dessvärre blev inte upptäcksfärden så jättelång då mamma Poison snabbt var där och plockade in ungen i boet igen!

Så igen, på eftermiddagen kikade jag in i hamsterummet och såg en ljus unge "irra" omkring i hamstertoaletten, den verkade något vilse och jag pratade med låg röst för att väcka mamma Poison som till synes låg och sov inne i boet. Efter att ha pratat med låg röst ett litet tag stack en yrvaken mamma upp sitt huvud från boet och på skallen hade hon yttligare en ljus liten unge, det så för roligt ut!

När den lilla mamman vaknat till gick hon för att hämta lite mat och upptäckte då sin "borttappade" unge i hamstertoaletten och bar snabbt tillbaks den till boet.

Här är den första bilden på en av ungar från denna kull, inte något topp kvalite direkt men man ser iaf att det är en liten bebis. Fotade snabbt med mobil kameran för att inte göra ungen eller mamman nervösa. Snart så, när ögonen är öppna och mamma Posion inte behöver vakta fullt så mycket på sina ungar tas den stora kameran fram för att få lite finare bilder på de små!

/ Hella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar