söndag 11 augusti 2013

Motionsbandet, en hit!

Sekunder efter jag har fällt ner motionsbandet ;)

Som jag skrev här tidigare i bloggen har jag och Mandie för oss en liten "sido aktivitet", nämligen motionsträning på ett band. Det började som en rolig sak att bara testa men när fröken visade sig gilla detta så mycket så har vi fortsatt och varför inte? För mycket motion finns det nästan inget som heter och får man dessutom använda knoppen där uppe för att koncentrera sig på att hålla sig rätt på bandet så är väl det bara bra hehe!
Bilden här ovan är tagen sekunderna efter det att jag fällde ner bandet, så ni ser att det är en taggad och glad fröken som vill starta! Idag har Mandie gått 20 minuter på bandet(såklart med flera små pauser inräknade) i ett tempo som gör att hon nästan är uppe i trav. Hon går allt mer och mer utan belöning, idag använde vi t.ex 5st frolic bitar uppskurna i små bitar.

Idag har jag även fotat fröken, bilder här nedan! :)


 
Nu ska vi bege oss ut igen och köra lite rallylydnad, vi siktar på tävling i början på oktober! Mer om det senare. Hoppas ni har en riktigt fin söndag!
 
/ Hella.

8 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Tycker hon har blivit lite mer fullvuxen i kroppen sen jag såg henne sist =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Ja, denna fröken har ju verkligen utvecklats i ett lugnt tempo både fysiskt och psykiskt, men det tycker jag bara är bra iofs.

   Radera
 2. Det var ett väldigt enkelt boende utan rinnande vatten och el men det var väldigt mysigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sånt där boende som är mysigt i ett par dagar innan man längtar hem till sin vattentoalett och dusch ;)

   Radera
 3. Så härliga bilder på en riktigt vacker tjej!

  SvaraRadera