söndag 18 augusti 2013

Vårt schema HT-13

 • 22/9 Mandie: Utställning, rasspecialen i Norrköping. Nästan ett år sedan vi ställde ut, fröken har utvecklats en hel del fysiskt så det ska bli spännande att höra vad de säger. :)
 • 5/10 Martie: MH test. Jupp, pojken kommer vara nybliven 6-åring när han gör sitt MH-test haha. Men bättre sent än aldrig, som ni förstår är ju detta enbart för min egen skull. Jag undrar helt enkelt hur han kommer reagera.
 • 19/10 Martie: Tävling i nybörjarklass i rallylydnaden. Vi kommer sikta på fokus denna gång, inte någon specifik poäng. Och såklart, en matte som inte darrar som ett asplöv! ;)
 • 19/10 Mandie: Tävling i nybörjarklass i rallylydnaden. Ja, jag tänkte tävla med de bägge på en och samma dag. Eftersom detta blir Mandies debut kommer jag försöka se till att det blir en rolig erfarenhet för fröken. Det är prio nummer ett och såklart fokus på matte och inte allt annat som kommer vara nytt för henne.

Mandie och jag passar på att träna under lunchen på jobbet!

/ Hella.

3 kommentarer:

 1. Ser ut som en spännande höst ni har framför er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli super roligt! Nervöst också såklart hehe :)

   Radera
 2. Åh vad mycket roligt ni har framför er!! :) Jag funderar på att prov tävla agility i november men bara jag skriver det så får jag fjärilar i magen!!!

  SvaraRadera