söndag 25 augusti 2013

Fin besök!

Pixie och Mandie hänger i personalrummet på jobbet.

Så har ännu en vecka gått, det är inte klokt vad snabbt tiden går! Snart är vi inne i september månad, då är det officiellt höst även om det redan nu börjar kännas "höstigt" på morgonen framför allt.

Denna vecka har vi haft sällskap av denna söta lilla fröken på bilden ovan. Nämligen Pixie, golden/border collie som ägs av min kollega. Då husse är på semester var det väl en självklarhet att hon fick bo hos oss. Liten, snäll och lydig - inte speciellt svårt att passa en sådan hund ;)

Denna vecka har Mandie fått träffa en hel del snälla grabbar på dagis. En del av vår "hundmötes träning", att träffa snälla, stabila individer så hon ska koppla hundar till något roligt, lek t.ex. Alla möten har gått bra, lek har uppstått vid varje möte och hon tycker det är skit kul att få bralla runt som en tok, speciellt eftersom alla killarna var i hennes egna storlek och hon kunde leka hur vilt hon ville typ.

Nu imorse tänkte jag att vi under morgon promenaden även skulle sitta ner och titta på hundar men efter en kvart på en bänk gav vi upp då ingen hund syntes till så vi får helt enkelt göra ett nytt försök i eftermiddag.

Mandie är ganska så trött idag, igår var två av mina kusiner här på middag och självfallet satt Mandie med hela kvällen, man kan ju inte riskera att gå miste om lite kel heller ;) Det var iaf en mycket trevlig kväll i gott sällskap!

Nu ska jag göra mig iordning för en privatträning som startar om några timmar, skoj!

/ Hella.

2 kommentarer:

  1. Det är en superhärlig känsla när man står där! Det är helt klart värt allt slit och alla timmar som man lägger på träningen!

    SvaraRadera
  2. Det låter som om det går riktigt fint för er :)

    Kramar

    SvaraRadera