onsdag 21 maj 2014

Uppföljning: Olycka!

Här sitter det två tjejer med ömmande tår på vänster fram! Nja, det stämmer inte riktigt - Mandie går ju nu på smärtstillande och verkar inte så speciellt besvärad av själva såret i tassen utan hennes största problem är nog den förbaskade tratten. Igår kväll fann jag henne i köket där hon fastnat mellan köksstolarna..

Trött brud!
Såret har redan börjat få fina sårkanter så jag hoppas att de läker ihop bra av sig själv, alt. att den lösa biten bara trillar bort sen. Tycker det ser ut lite så, hoppas faktiskt för tror risken är att hon gör illa igen på en "flärp" är ganska stor.

Vad gäller min skada med "bettet" i tummen så blev det vårdcentralen igår då fingret började bli blått och dessutom var svullet och ömmade. Väl där uppe bedömde de att den blåa utspridningen inte var tillräckligt stor(mitt var 1,5cm från såret och de vill se minst 2cm) för att sätta in smärtstillande. Skoj, återvända hem till sängen med min stora tumme! Idag känns det däremot mycket bättre, svullnaden har gått ner ordentligt!

Så vi fortsätter, bägge två att ta det lite lugnt i några dagar och rengör våra sår ordentligt!

/ Hella.

4 kommentarer:

 1. men aj! era stackare, hoppas ni blir bättre snart!
  //hjalmar å matten

  SvaraRadera
 2. Det låter som att vi kan bilda en gemensam sjukstuga haha! Trasiga tassar, fingrar och sen min fot ;) Krya på er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det får vi ta och göra! :)
   Nämen vad har du och Täppas lyckas med för olyckor då? Tack så mycket och krya på er ni med!!

   Radera