måndag 15 april 2013

Spa weekend ;)

Vilken mysig helg vi har haft! Har ni gjort något kul i helgen? :)

I fredags kväll myste i stora lass, spenderade mestadels av tiden i soffan framför tvn faktiskt och på lördagen hade jag lite "tjej-middag" här hemma! Väldigt trevligt hade vi och jag kan säga att vi alla somnade snabbt efter folket gått. I söndags var det spa-dag kan man väl säga.. eller ja, jag själv fick nöja med mig att färga håret, brun utan sol och fixa naglarna på mig själv och katterna fick sig en rejäl borstning ute på balkongen men hundarna däremot..

Mandie fick sig ett bad, det behövdes, speciellt såhär efter löpet och dessutom borstade jag henne i en evighet kändes det som. Nu borde väl all vinterpäls vara borta, det är otroligt så mycket päls hon har den där lilla fröken, för det ser då inte ut som det. Martie fick åka iväg till Changdobels hundcenter ute i Täby där han blev trimmad av Helena som de samarbetar med. Helena har företaget Helande Hund och jag kan varmt rekommendera henne! Jätte trevlig tjej som tog sig tid att lyssna på våra önskemål och vår lilla historia om varför Martie inte alltid är sådär jätte förtjust i trim. Jag är jätte nöjd med Martie och så glad att vi hittat någon vi kan fortsätta gå till där både jag och Martie kan känna oss trygga!

Såklart har det också blivit en hel del promenader på golfbanan där hundarna får springa lösa. Jag misstänker att nu när all snön snart är borta att de kommer stänga grindarna för allmänheten så vi får passa på att utnyttja dessa härliga spring ytor ordentligt nu framöver! Träningen har nästan helt legat på hyllan denna helg så nu är det hård träning som gäller i veckan! Jag ska faktiskt köra ett inomhus pass med de bägge nu. På torsdag fyller Mandie 2år också, det är inte klokt vad tiden går fort!

Ny badad Mandie passar på att sola lite på altanen.

Ny trimmad Martie precis hemkommen.


/ Hella.

2 kommentarer: