söndag 21 april 2013

Mandie 2år!

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra för Mandie som fyllt 2år!
 

 
I fredags fyllde min lilla fröken 2år, det är inte klokt! Det var inte länge sedan hon var en liten valp som traskade omkring här hemma och nu är hon nästan fullvuxen. Dagen till ära fick hon, tillsammans med Ozzy och Gunvald åka till djursjukhuset för sin årliga vaccination vilket gick kanon, dvs hon sa absolut ingeting. Mandie har ju inget problem med människor eller hantering så att någon tvåbent vill komma en nära och röra en är ju faktiskt väldigt trevligt tycker hon. ;)
Hemma igen blev det present öppning vilket resulterade i ett regntäcke, flera leksaker samt en del gnagben som redan är uppätna! Tror Mandie var ganska så nöjd med sin dag! :)

Idag har jag varit ute på lite äventyr, nämligen till Fire House Tattoo i Älmsta för att bli lite plågad. Hanns bara med en gaddning men jag är så nöjd så det räcker och blir över så jag får väl hålla mig ett par månader hehe. Denna gång blev det en liten "Mandie-rottis" på överarmen. Tanken är att till sommaren/efter sommaren ska jag göra Martie snett nedanför i samma stil. Åter igen, jag kan så varmt rekommendera Marie, hon är så himla duktig och noggrann och ser verkligen till att man får det man vill!


/ Hella.

6 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra för mandie! Åh vilken fin tatto!
  //Hjalmar & matten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)
   / Hella & Mandie

   Radera
 2. Naaaw,, helt full med presenter och allt :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe jag kanske är lite fånig men jag tycker om att skämma bort mina fyrbenta med lite presenter när de fyller år ;)

   Radera
 3. Grattis både till vovve och till snygg tatuering ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både jag och Mandie tackar så mycket! :)

   Radera