fredag 10 augusti 2012

Fredags skoj!

- På måndag är alla barnen tillbaks!!!

Det utbrast jag igår när jag satt och åt middag med min mamma, jag menade såklart alla daghundarna! Jupp, i veckan började jag jobba men det var en mjukstart med endast 2st hundar men på måndag är mer eller mindre alla tillbaks, och vad jag längtar efter dom alla! Ska bli så himla roligt att få ha dom hos mig igen!

Den senaste veckan har det blivit mycket spår, vilt och personspår. Mer om det imorgon. Idag har jag varit ledig och det blev en liten utflykt till sollentuna för att b.la handla och glass där i centrum vilket bjöd på massor av miljöträning för hundarna. Martie sitter/ligger mest i centrum medan Mandie tittar på allt! Hon är ju lugn men när jag satt utanför affären och väntade så passade jag på att köra kontaktövningar med henne mitt bland alla människor vilket var toppen och visst kunde hon fokusera ändå! Hundarna är forfarande trötta efter dagens utflykt på ca 4timmar men snart kommer de bli tvingade ut på kvällsprommis! Här nedan är lite bilder från idag.


Världens finaste i Sjöbergs centrum! De fick faktiskt en hel del komplimanger för hur fina dom var idag! ;)
Mina vackraste, mina älsklingar. Bjuder på mig själv och mina underliga miner här ovanför och jag är faktiskt inte sådär rund om magen, tröjan blåser upp. Låter som en dum bortförklaring va? Men det är sant! ;)

Bus. Syskonkärlek. Svanslösa. Två-tokar-på-inkallning.I helgen är det 5år sedan världens bästa Gunvald flyttade in hos mig! <3

Tänk så glad man kan bli av att hitta en pinne i höga gräset!

Anton, vår personliga "kass bärare" och lekgubbe. Tänk att Mandie med föremålsintresse typ 0 får ett föremålsintresse på 100 när de leker, toppen ju! :)

/ Hella.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Är det döskallar på fleecefilten, där vid Gunvald?!? Var har du hittat den??? Och säg nu inte att det var flera år sen du köpte den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)

   Jupp, det är döskallar på filten. Köpte på mig ett par i olika färger från Rusta för 1-1½år sedan, vet inte om de finns kvar.

   Hoppas allt är bra med er! :)

   Radera
 2. Vad kul att du tycker det :D

  ja Asterix har blivit mycket bättre i magen efter bara några dagar, antar att det beror på kosten :) Och han älskar ju VoH så det är bara ett plus!

  Vilka härliga sommarbilder!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen så bra då, hoppas det fortsätter i samma riktning nu då! :)

   Tack så mycket, kram!

   Radera