fredag 22 mars 2013

Update: Bostad!

Hej allihop! Nu blir det små blogg pauser mellan inläggen, önskar verkligen jag hade mer tid att skriva här i bloggen men det kommer framöver när allt lugnat ner sig lite grann! :)

I förra veckan fick vi iaf tillträde till den nya lägenheten och för precis en vecka sedan idag gick det lilla flyttlasset och som ni förstår har den gångna veckan gått åt till att få ordning på allt, packa upp osv. Nu börjar det äntligen blir ordning där hemma; allt är upp packat och det mesta som skulle köpas är köpt! Lite små saker återstå som jag tänkte försöka hinna med i helgen.

Resultatet av detta bostadsköp är: Vi storm trivs! Tvåan på 62 kvm känns som en jätte lägenhet. Okej.. nu kanske jag överdrev en aning men det känns verkligen som ett riktigt hem! Stor yta i vardagsrummet, härligt stort kök, ett sovrum som inte ligger i köket eller vardagsrummet(till skillnad från vår förra etta;)) och nästan det bästa av allt; en liten balkong som erbjuder möjlighet för katterna att gå ut och "lufta sig" samt att man kan öppna upp och vädra. Något som kommer behövas nu när vi går mot värmare tider då vardagsrummet ligger i söderläge.

Alla djuren trivs bra i lägenheten och verkar vara glada över att ha fått enskilda fina sovplatser. Katterna är ute på balkongen tillsammans med mig och sitter och spanar ut över golfbanan. Hundarna är överlyckliga över den in stängslade golfbanan där man får släppa hundar under vintern, där är vi och springer och leker varje kväll samt på helgen.

I helgen ska jag ta lite foton och lägga upp här i bloggen så ni får se hur vi har det och vad jag gjort i lägenheten. Har tagit lite "innan-bilder", nu återstår "efter-bilder". Paret som bodde där innan verkade inte vara jätte mycket för inredning och ska jag vara ärlig såg lägenheten vid visningen ganska så tråkig och steril ut. Nu börjar det bli riktigt inbonat och de små detaljerna som gör det till ett hem har börjat komma upp!

En liten mobilbild på handtagen jag bytte i köket. Den silvriga till vänster var det som satt i köket när vi flyttade in, de svarta till höger bytte jag snabbt till vilket blev betydligt snyggare tycker jag och gav också mer effekt i den annars vita/ljusa köksinredningen.
 
/ Hella.

6 kommentarer:

 1. Snygga handtag, de andra är ändå bättre än de träiga som brukar finnas i lägenheter.
  Mittlarna är en grym ras, de är så himla roliga att träna med så blir nog en här oxå i framtiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Ja, det har du rätt i om vi tänker på samma för de är inte så direkt fina hehe.

   Radera
 2. Vad skönt med lite större yta att röra sig på! De svarta handtagen var definitivt snyggare =) Täppas hälsar att han gärna kan ta lite vikt från Mandie så blir alla nöjda och glada ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Låter som en bra deal tycker jag, kanske Mandie kan lassa över lite vikt till Täppas under någon spår träff nu till våren? :)

   Radera
 3. Åh va KUL!

  Dom svarta va helt klart snyggare!!!! ;) Vill se fler foto!! ;)

  Ha en härlig helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Foton kommer! :)

   Hoppas allt är bra med er!

   Radera