torsdag 28 mars 2013

Härlig jobbdag!

Idag har det varit väldigt lugnt och mysigt på dagis! Endast 6st hundar såhär innan påsk helgen och då är ju tre utav dessa våra egna hehe. Jag och mamma tog med oss hundarna och åkte upp till skogen i två omgångar, något som var väldigt uppskattat! Här nedan är bilder från dagens promenader plus lite från Marties träningspass på eftermiddagen.
 
Promenad 1 blev med Martie, Ozzy och Märta. Det var full rulle hela tiden kan jag lova! Älskar den sista bilden jag fick här på Martie, det är väldigt mycket han - full rulle och alltid med ett leende! 
Promenad 2 blev med Mandie, Pedro och Nikki. Dessa tre hade nog haft lika full rulle som tidigare gäng om det inte varit för att det började krylla av folk, cyklister och barn lite här var vilket gjorde att gänget fick gå kopplade vissa delar av prommen men tror de var ganska glada ändå! Jag tycker ju såklart min Mandie är väldigt vacker men visst börjar hon se lite vuxen ut nu? Hon har ju mognat ganska så långsamt i kroppen, vilket bara är bra tycker jag. :)
 

 
Ett litet pass med Martie blev det på eftermiddagen efter promenaderna. Tyvärr dök den hatade postbilen upp precis när vi skulle sätta igång vilket ledde till en något okoncentrerad hund. Så i början av passet(och här på bilderna) kör vi mest kontakt och följsamhet. Sen körde vi igång med lite svängar och diverse andra skyltar i rallylydnaden. Tycker det gick bra för oss, imorgon blir det vila och på lördag ska vi ut och köra igen!
 
/ Hella.
 

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder =) Var i hela friden har du lyckats hitta så mkt barmark??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Nere hos mina föräldrar finns det en hel del barmark, underbart! Hehe

   Radera
 2. Tack! Vilka härliga bilder du har lagt ut :) Vi har fortfarande en hel del snö men hos dig ser våren ut att vara på god väg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)
   Jo nu verkar det gå åt rätt håll med för bara en vecka sedan var jag orolig att vintern tänkte stanna till midsommar ;)

   Radera