torsdag 7 mars 2013

Hemlighet nr 1

Som jag skrev förut(något inlägg ner) så har det hänt en del "bakom kulisserna" här och delvis därför har bloggen varit inaktiv. Tänkte nu avslöja en av mina två hemligheter för er.. ;)

Vi ska flytta!
Om lite mindre än en vecka får vi nycklarna till en helt underbar två rummare här i Danderyd med utsikt över vackra edsviken! Vi flyttar alltså inte speciellt långt men fördelen är ju att den nya lägenheten ligger närmare centrum vilket såklart är en stor fördel då jag inte har bil. Nu har vi alla bott på ca 28 kvm, en rummare fungerar jätte fint om man är ensam men det är jag ju inte, två stora hundar och två katter tar en del plats.. nu kommer vi ha mer än dubbelt så stora ytor att röra oss på i vårt nya hem och det känns toppen! Lägenheten är fin och fräsch och det är inte speciellt mycket som ska göras vid flytten mer än det självklara - packa upp! Men prio nummer ett är att näta in balkongen så katterna kan få vara där ute samt att byta lite knoppar i köket osv, lite små saker som gör att det mer blir min stil på det hela. :)

Så helgen kommer till stor del ägnas åt att packa ner det sista!

/ Hella.

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att få flytta till något större :) Jag bor ju i hus och har nog ingen plan på att flytta, ja om inte ett stort hus med stooor tomt med dröm läge till rätt pris skulle dyka upp :) Lycka till med flytten vill se bilder på hur knopparna i din stil ser ut ;) Så före och efter bilder tack ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen jättehärligt med större bostad, känns mer som ett riktigt hem och djuren storm trivs så det kunde inte vara bättre!
   Förstår dig Anna, hus måste ju vara helt fantastiskt! Vill också ha hus men det får bli om ett par år hehe!

   Bilder kommer ;)

   Radera
 2. Åh va ROLIGT att flytta till ett bättre och nytt ställe, spännande :) Vill oxå se bilder på nya "lyan" ;)

  Kramar från oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så härligt och vi är jätteglada över den nya bostaden! Bilder kommer ;)

   Kram!

   Radera