måndag 7 mars 2011

Återförening

Så var sportlovs veckan över och allt är tillbaks till det normala igen, det vill säga fullt hus och full rulle! Under sportlovs veckan var många hundar lediga tillsammans med sina ägare och de få som var kvar här fick njuta av lite extra långa promenader som jag då kunde erbjuda.

På bilden kan ni se Nikki och Cosmo - två riktiga polare! Nikki bodde hemma hos mig under sportlovs veckan då hennes familj var bortresa. Nikki verkade trivas jätte bra med att bo här på heltid men tyckte nog det var lite tråkigt emellan åt då polaren Cosmo var ledig pga sin operation. Men nu är Cosmo mer eller mindre helt återställt efter kastreringen och det har idag varit ett kärt återseende, massor med bus och kel mellan kompisarna!

Inte bara för Cosmo och Nikki var det kärt återseende utan också för de övriga hundarna som var så glada att se varandra igen att de nästan kröp ur skinnet och de tog god tid på sig att lukta in varandra!

Utöver hundpromenader och det "vanliga" denna vecka är det lite aktiveringspromenader och kloklippningar inbokade - spännande!

/ Hella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar