måndag 20 januari 2014

Monday Monday

Så var det måndag igen och jag är full av energi, slutade jobbet kl 18 och har ägnat timmarna sedan dess till att städa och plocka non stop här hemma innan jag och Mandie begav oss ut på en ca 45min Power walk, nyligen kom vi in och har nu myst ner oss i sängen.
Däremot mår inte min rygg allt för bra.. jag skottade av hela parkeringen för hand på jobbet i fredags och vaknade upp i lördags morse och kände mig som 80+ Det har förvisso blivit bättre men idag när jag stod och sträckte mig för att putsa fönster kände jag av den stackars ryggen igen. Aj Aj men det ger nog med sig snart! :)

I torsdags fyllde lilla Pixie år, detta firades med tårta a´ vovve och presenter såklart, det blev även god mat till oss tvåbetingar. Såhär lagom till första årsdagen satte Pixie igång att löpa, bara dryga dygnet efter Mandie satte igång. Bra gulligt tycker jag ändå hihi!


Fröken Mandie fortsätter att göra framsteg i sin hundmötesträning. Kan det bero på löpet tro att hon är så obrydd andra hundar just nu.. Iaf så har vi de senaste dagarna både gått, suttit, legat och tittat på vovvar som passerat utan en vare sig spänd hund eller stramt koppel. Otroligt härligt och det gör allt så mycket roligare. Nu hoppas jag nästan på att få möta hundar bakom varje krön så vi får träna mer och så jag för "bevisa" vilken duktig voffa jag har haha!

En ren tanke bara, äter era vovvar något från Svenska Djurapoteket? De har otroligt bra produkter som jag varmt kan rekommendera både för er som har "problem" med vissa saker men också i förebyggande syfte. Jag har själv dessutom precis börjat äta grönläppad mussla för människor. Jag har iofs inga problem med leder osv men jag och många andra ger våra unga hundar utan ledbesvär så varför skulle inte jag som ung äta det då?

Mandie äter:
- Grönläppad mussla. Mandie har inga ledproblem men är en stor och tung ras som kan få problem med detta.
- Laxolja. Helt otroligt, hennes päls har på några veckor blivit helt skinnande, den bara glänser och de "tan" färgande områdena bara glittrar.
- MSN.
- Blodpulver. Som järn tillskott nu under löpet endast.
(Försöker även få i mina katter så mycket det går, Sven älskar musslan men annars är det mest laxoljan de vill ha.)

En dag på jobbet under lunchen. Då vår blivande soffa fortfarande är frånvarande är det som bekvämast(om man är liten nog) att sätta sig i en hundbädd. Snabbt får man sällskap av fröken Mandie, tätt därefter fröken Pixie i knät!
 
Nu ska vi försöka sova. Imorgon tänkte jag göra ett inlägg i bilder om helgen som varit, för helgen har faktiskt varit riktigt trevlig! :)
 
/ Hella.

2 kommentarer:

  1. Har hört mycket gott om de där musslorna! Täppas kropp skulle nog inte tacka nej till diverse tillskott på äldre dagar men med tanke på magen vågar vi inte testa...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att du inte riktigt vågar pga Täppas mage, vet flera som sagt liknade men de är ju utan tvekan effektiva! Har en dagishund som hade ordentliga problem men fungerar nästintill som vilket frisk hund som helst med enbart musslorna som hjälp. :)

      Radera