söndag 26 januari 2014

Löpet lider mot sitt slut, vad skönt!

Så lider en lugn och mysig helg mot sitt slut! Fröken Mandie har ägnat de senaste dagarna till att höglöpa och är en riktig snuskfia, alla karlar ska det flirtas med - fyrbenta som tvåbenta. Hanhundar av alla dess slag är enormt frestande just nu och i brist på de kan man lika gärna försöka ställa sig in hos tvåbenta män som när min vän Fanny tog med sig Mandie till kiosken härifrån dagen och fröken sätter sig på främmande mäns fötter för lite uppmärksamhet. Ja.. det är min hund det.. Tur att löpet snart är över! :P

Denna hära bilden sammanfattar väl helgen ganska så bra. Mys med fröken Pixie. Mandie har ju sin noga utvalda grupp med vänner men det är ingen som är så bra som Pixie och jag är så glad att Mandie har just henne. Finaste små tjejerna!

I veckan var jag och Mandie ute i rastgården på lunchen och lekte lite med ff, vad tycker ni? Jag har en boll i armhålan som belöning och det är verkligen så kul att Mandie fått upp sitt föremålsintresse och är villig att jobba för en simpel boll. Jag tycker mig se en helt annan energi i henne när vi jobbar med lek som belöning än godis. Positionen är väl sisådär, lite långt fram kan jag tycka men vi fokuserar på attityden.

Jag skulle ju göra en inlägg om föregående helg typ för en vecka sedan.. men jag har inte haft tid. Så nu får jag väl utlova ett inlägg i bilder om föregående helg samt fixet här hemma tills imorgon haha!

/ Hella.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker inte alls positionen är för långt fram, tycker hon är bra där hon är! Däremot ser det ut som att ni behöver träna lite mer bakdelskontroll, då kommer det bli awesome. (och sluta titta på hyndeeen ;)) Funderar på om du kan få upp intensiteten ytterligare genom externbelöning.

    SvaraRadera
  2. Tycker det ser fint ut. Belöna oftare och kanske med kamp för att få upp intensiteten

    SvaraRadera