söndag 2 december 2012

Svens första vinter!

Igår var lilla Sven ute i snön för första gången i sitt liv, herrn är ju född i juni i år. Snön var väldigt god och uppfriskande att äta men lite kallt var det såklart om tassarna. Efter ca 5 minuter tyckte han att det var dags att gå in, då ställde han sig i porten och pep varpå jag släppte in honom. Precis då kom det en äldre dam som skulle gå ut, hon tyckte Sven var såå söt och försökte upprepade gånger att få kontakt med den lilla söta kattungen. Icke då, Sven hade inget som helst intresse av att hälsa på henne och gick med bestämda steg och en kaxig attityd upp för trapporna för att få komma in i lägenheten. Ja.. han har personlighet denna lilla gubbe!


Lite halvdålig bild, men ser ni Svens teckning i den svarta pälsen?
Tycker den är riktigt vacker! :)


Hej lilla kalven! Långa smala ben och ännu en ganska så tunn kropp!


Gunvald fick såklart också komma ut igår, han har iofs sett snö i 6år nu men som vanligt la han sig lugnt ner, spanade lite och avslutade med att rulla sig i snön innan han tyckte det var dags att gå in.

Hundarna har fått njuta av många timmar i skogen denna helg, så himla härligt för dom! Nu ligger de trötta på golvet och ikväll är det rallylydnad för Mandies del.. vi får se vad vi säger efter detta kurstillfälle efter förra veckans fiasko.

/ Hella.

7 kommentarer:

  1. PMet ligger ute på SKK :) Gå in och kika hur många ni blir, hoppas du kommer fota och skriva om din upplevelse :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaha ja, du ser hur mycket jag vet! ;)
      Jag ska försöka om jag kommer ihåg mitt namn på utställningsdagen hehe!

      Radera
  2. Jag hoppas vi ses i sthlm :) Jag kommer dit lördagen någon gång men vi ska inte dit och se någonting den dagen tyvärr :( Jag är försöker att inte tänka så mycke på den där hemska dagen men känns skönt att jag går in i ringen klockan 9 thats it ;) Ska även bli kul med konkurrans däremot så har jag enorma klädproblem :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det vore verkligen jätte kul att träffa dig och dina fina hundar :)
      Ja, det är skönt att komma in tidigt! Tyvärr tror jag inte vi kommer få starta så tidigt så jag får stå och vara nervös ett ganska så bra tag.
      Det positiva med rottisringen är att ingen verkar "klä upp sig" så man kan köra på hundkläderna, bara se till att de är rena kanske hehe.

      Radera
  3. Nämen SÅ söt kisse!! :)

    Hoppas allt är bra med er. Här kom vintern i går till lilla Blekinge och det är fullt ös på både katter men speciellt hundarna. Aszco fick sitt första pulka drag för i år idag med syrrans pojk. Härligt värre!!!

    Ha det gott, kramar från oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jätte mycket Lorina!

      Vad härligt det låter, förstår att det är full fart med både era kissar och hundar i snön! Åh vad kul det låter med Aszcos drag med pulkan! Jag skulle vilja lära Mandie att dra, får nog fråga dig framför hur du gått till väga för att "lära in" detta. :)

      Kram till er!

      Radera
  4. Har alltid tyckt att svarta katter är sååå fina (min mamma har en)
    Men han gjorde sig ypperligt med massa vit snö i bakgrunden.. Cool effekt :)

    SvaraRadera